Τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τραβήχτηκαν από πολίτες που τους έκανε εντύπωση η ποσότητα των αυτοκινήτων και οι άνθρωποι που επέβαιναν μέσα, ενώ οι εξειδικευμένοι και εκπαιδευμένοι της αστυνομίας απλά παρακολουθούσαν.



Κατέβηκε ένα ολόκληρο κομβόι αυτοκινήτων με οργανωμένους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την Κροατία, έκαναν πάνω από 1.400 km συναντήθηκαν με Έλληνες οπαδούς και ενώ υπήρχανε οι ανάλογες προειδοποιήσεις προς την Ελληνική Αστυνομία από τους ομολόγους τους, συν τις απαγορεύσεις της UEFA προκλήθηκαν φρικτά και σοκαρίστηκα επεισόδια την Κυριακή 6/8/2023, τα οποία στοίχισαν τη ζωή σε ένα νέο και τραυμάτισαν μερικές εκατοντάδες ζωές και συνειδήσεις.


Δεκάδες πληροφορίες έχουνε βγει οι οποίες αποδεικνύουν ότι τα πάντα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί αλλά εκείνοι απλά παρακολουθούσαν ....

Ο διαρκής ευνουχισμός των νευραλγικών τομέων της πολιτείας από την πολιτική ηγεσία διαχρονικά έχει τα αποτελέσματα που βιώνουμε. Οι πυρκαγιές που εδώ και ενάμιση μήνα καίνε σπίτια, στρατιωτικές αποθήκες, ζώα και έχουν ανυπολόγιστες ζημιές στο περιβάλλον. Η λαθρομετανάστευση που ως επέλαση μπαίνουν από όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Και οι ΑΡΙΣΤΟΙ παρακολουθούν ....
Απλά παρακολουθούν.

Μαζί τους και εμείς παρακολουθούμε τις λίστες με την αύξηση τιμών τον Ιούλιο, τις λίστες των μεγαλοοφειλετών στο Δημόσιο, το κίνημα της πετσέτας και το όριο συνταξιοδότησης να ανεβαίνει στα 74 έτη, με δυνατότητα εργασίας δυο 8 ωρών + 11 ώρες ξεκούραση ...
Απίθανα γεγονότα. Τρομακτικά.

Τίποτα όμως δεν είναι τετελεσμένο.

Το αδιέξοδο μπορεί να τελειώσει γιατί η Ελλήνων Πολιτεία που μπορεί να οργανώσει και να εφαρμόσει η Ελλήνων Συνέλευσις, ο μοναδικός πολιτικός φορέας που απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους χωρίς κόμμα, δόγμα, χρώμα έχει σκοπό να καταστήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας πραγματικούς παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού έθνους.


Σύνταξη: Κορίμπα Άρτεμις